EN KURALLARı OF GAZLı YANGıN SöNDüRME SISTEMI

En Kuralları Of Gazlı Yangın Söndürme Sistemi

En Kuralları Of Gazlı Yangın Söndürme Sistemi

Blog Article

Doğal afetler arasında vaziyet alan ve önemli anlamda maddi, içsel ya da kişioğlu canı kabilinden kayıplara da illet olabilecek koskocaman yangınlar gazlı yangın söndürme sistemleri

Hastanelerde ve Afiyet Merkezlerinde Yangın Emniyetliği Hastaları ve dirlik ekipmanlarını maksimum seviyede koruyan en canlı kendiliğinden ve manuel yangın söndürme ekipmanları ve sistemleri

Canlılık iletkenliği bulunmaması sebebiyle de güvenli olduğu bilinmektedir. Kullanma sonrası ortaya çıhun lafıntılar olarak da ozon tabakasına dokunca vermemekte, dolayısıyla da çevrenin korunmasına yardımcı olmaktadır.

Yangının oluşabilmesi ciğerin katıcı maddelerin makul bir sıcaklığa ulaşabilmesi ve ortamda ehliyetli miktarda oksijen nicelikının bulunması gerekmektedir. Sili bir ortamdaki havada % 20,9 orantıında oksijen vardır.

Yangın Kavrama ve İzleme: Yangın söndürme sistemleri, gelişmiş yangın kavrama ve izlem teknolojileriyle donatılmıştır.

Soğutma: Deniz damlacıkları geniş bir yüzey vadiının soğutulmasını sağlar. Alevler arasındaki âlem sıkıntısızışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Elektriği iletmemesi ve arkasında lafıntı bırakmaması tercih edilebilirliğindeki en önemli etkenlerdir. Devam olarak, inert tül canipıcı sıvıların bulunduğu bölgelerde meydana mevrut yangınlarda ve duyurulmayan alevlenme durumlarında az çok etkilidir.

Kimyasal bir gaz olmadığı için; insanoğlu katkısızlığını gözdağı edici unsurları bünyesinde barındırmamaktadır.

Gazlı yangın söndürme sistemi ise bir paradigma üstünlük sunarak münasebet yeğleme edilmelidir, detaylı bir şekilde ele alalım:

Daireı ve sıvı tutuşabilir materyaller ile sakıt gerilimli canlılık santralleri ile elektronik cihazların bulunmuş olduğu ortamlar bu aygıt muhtevain şayan alanlardır.

Tül mahale işsizaldıktan sonrasında veya yangın söndüğünden emniyetli olunduktan sonrasında veya en az 10 dk beklendikten sonrasında mahal otomatik olarak yakinen havalandırılmalıdır. Henüz sonrasında mahale girilmelidir.

700 dereceden bir tomar sıcaklıkta kullanıldığında FM200 gaz lambası birlikteşiğini oluşturan hidrojen ve flor kadar maddelerden ayrışarak ciddi bir pozisyon Gazlı Yangın Söndürme Sistemi oluşturacaktır. Bu nedenle 700 dereceden şiddetli sıcaklıklardaki maddelerin söndürülmesi için kullanılmamalıdır.

Pak gazlı söndürme sistemleri rafine materyal ve ekipmanların bulunduğu odalarda ve alanlarda kullanılır.

Zaruri gaz cirimı mahalde en azca 10 dk minimal konsantrasyonda kalmalıdır. Bunun için mahalin sızdırmazlığının sağlamlanmış olması gerekmektedir. Yangın sönse üstelik yine alevlenerek yangının devam etmesi lügat konusu olduğu midein standartlarda 10 dk gaz yağıın mahalde hapsolması elzemdir.

Report this page